Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

Partick Community Garden

The Challenge

Partick Housing Association asked ERZ to develop a community growing project within the back court of a mixed use block in the middle of the West End of Glasgow.

Housing, shops, pubs and an old peoples’ home surround the existing courtyard, all of which now use the new gardens. ERZ designed a space that could serve a really wide range of people – yet still have integrity and character as a back court.

The Solution

The design sits within the historic structures of the courtyard, but offers a new and secure growing environment for residents and the wider community.

The works were implemented in summer 2014.

Interested In Working With Us?

Get In Touch

Pin It on Pinterest